Apparaten en accessoires
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
104 kJ /
25 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nessuna valutazione
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Roerbak met aubergines en kofu
Nessuna valutazione
Gele smoothie bowl
2h 20min
Quinoasalade
40min
Pindakaas Havermoutbal
Nessuna valutazione
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nessuna valutazione
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min